Laiteasentaja, teknisen alan moniosaaja

Kiinnostaako sinua laakereiden laulu ja hydrauliikan hurina? Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Haluatko varmistaa kaikille turvallisen huvipuistopäivän? 

Haemme Linnanmäen Huvipuiston Teknisiin palveluihimme sinua,

LAITEASENTAJA, TEKNISEN ALAN MONIOSAAJA
 
 Tarjoamme sinulle työn, jossa on reilusti riemua. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osana ainutlaatuista Teknisten palveluiden tiimiä, Suomen suosituimmassa matkailukohteessa Linnanmäellä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi yhdessä alan kirkkaimpien ammattilaisten kanssa ja työsi tuloksena tarjota unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme. 

Laiteasentajan työ

  • Linnanmäen laiteasentajan tehtävä on monipuolinen teknisen alan työ, jossa ammattitaidollasi olet mukana takaamassa onnistunutta huvipuistokautta läpi vuoden. 
  • Huvipuistokauden aikana vastaat muun teknisen osaston tiimin kanssa päivittäisistä tarkastustoimista sekä päivystystehtävistä, joissa sinulla on mahdollisuus kehittyä.
  • Tehtävässä toimitaan aika ajoin päivystystehtävissä huvipuiston aukioloaikoina, joka tarkoittaa myös ilta- ja viikonlopputöitä huvipuistokauden aikana.
  • Osallistut erityisesti talvikaudella laitteiden ennakoivaan huoltoon ja niihin liittyvien erilaisten pulmatilanteiden ratkaisuun.
  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Työtavoiltasiolet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä kekseliäs ongelmanratkaisija. Olet mekaanisen ja teknisen alan vahva moniosaaja, jolla on soveltuva koulutustausta. Laitteiden automaation ymmärrys sekä koneistus- ja hitsaustaidot ovat työssäsi eduksi. Ymmärrät, että vastuullisuus ja turvallisuus ovat osa ammattitaitoa ja teet työsi tarkasti. Oman ammattitaidon kehittäminen on sinulle tärkeää ja haluat oppia uutta.

Me Linnanmäellä uskomme siihen, että yhdessä tekemällä luomme parhaan lopputuloksen. Olemme innoissamme siitä, että meidät on valittu yhdeksi Suomen Parhaista Työpaikoista 2019 Great Place to Work -työtyytyväisyystutkimuksessa. Panostamme paljon tiimimme työhuvinvointiin ja yhteishenkeen. Tärkeää meille on palvelualttiutesi ja positiivinen asenteesi, niin asiakkaita kuin työkavereitasi kohtaan. 

Tästä linkistä voit katsoa teknisen osaston työtä esittelevän videon.

Haluatko huvitella kanssamme päivittäin? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tällä lomakkeella. Työtehtävät täytetään sitä mukaa, kun oikeat henkilöt löytyvät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä innostuneeseen joukkoomme, joka kehittää yhdessä intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Työnjohtaja Petri Rantala tiistaina 27.8. kello 12.00-14.00 puhelinnumerossa 010 5722 259.

Työnjohtaja Aki-Petteri Padar tiistaina 3.9. kello 12.00-14.00, tiistaina 10.9. kello 10.00-12.00, tiistaina 17.9. kello 9.00-11.30 puhelinnumerossa 010 5722 294.

Henkilötiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköpostiosoite *
Vahvista sähköpostiosoitteesi *
Voit halutessasi liittää hakemuksesi oheen valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpeg-formaatissa ja tiedostokooltaan alle 4000 kt.
Kuva
Hakemus ja CV
Palkkatoiveen voi jättää tuntipalkkana tai kuukausipalkkana
Palkkatoive *
Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinut tulisi valita Linnanmäen laiteasentajaksi. Voit myös jättää erillisen hakemuksen liitetiedostona, jolloin tämän kohdan voi jättää tyhjäksi.
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus tehtävään
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Ansioluettelo
Koulutus - tutkinto
Jos nämä tiedot löytyvät lataamastasi CV:stä, voit jättää kentät tyhjiksi
Oppilaitos
Tutkintonimike
Pääaine tai opintosuunta
Aloitusaika
kuukausi vuosi
Valmistumisaika / arvioitu valmistumisaika
kuukausi vuosi
Muu koulutus
Muu koulutus / kurssit
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työkokemus
Jos nämä tiedot löytyvät lataamastasi CV:stä, voit jättää kentät tyhjiksi
Työnantaja
Tehtävänimike
Kerro työtehtävistä ja vastuista
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde päättyi
kuukausi vuosi
Lisätietoja
Mistä sait tiedon työpaikasta / Linnanmäestä työnantajana?
Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen (sivun oikeassa alareunassa) ja hyväksyn sen sisällön *
Jatka hakemuksen lähettämistä painamalla "Esikatsele", sen jälkeen pääset lähettämään hakemuksen.